σελίδα 1 / 2 next page »

 


Το έργο είναι τυπωμένο σε 10 αντίτυπα
Το έργο είναι εμπνευσμένο από τους γητευτές φιδιών που δείχνουν την τέχνη τους στο δρόμο, αλλά και από τους καμηλιέρηδες στην έρημο Thar λίγο έξω από το Pushkar όπου εκατοντάδες άνθρωποι με τις καμήλες και τα ζωντανά τους κατασκηνώνουν κατά την διάρκεια του μοναδικού mela.(τεράστιο παζάρι ζώων).
Χαρακτικό έργο διαστάσεων 40x33 με την τεχνική της οξυγραφίας.
 

Χαρακτικό έργο με τη μέθοδο της οξυγραφίας σε 10 αντίτυπα. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από τις λαϊκές εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο.
Διάσταση 33x40 εκ.
 

Χαρακτικό έργο με την μέθοδο της οξυγραφίας, τυπωμένο σε 10 αντίτυπα. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από τους περίφημους κυνηγούς κεφαλών που ζούσαν στις ζούγκλες του Βόρνεο. Σήμερα ζουν ειρηνικά τιμώντας με γιορτές το παρελθόν τους.
Διάσταση 33x40 εκ.
 

Χαρακτικό έργο με την μέθοδο της οξυγραφίας, τυπωμένο σε 10 αντίτυπα. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από τον διαλογισμό στο μακρινό Βουδιστικό Μπουτάν.
Διάσταση 35x50 εκ.
 

Χαρακτικό έργο με την μέθοδο της οξυγραφίας, τυπωμένο σε 10 αντίτυπα. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από το Εθνικό πάρκο Ρανταπόρε στην Ινδία, όπου η Ιντίρα Γκάντι το 1979 με την ίδρυσή του, πρόσφερε ένα καταφύγιο στην τίγρη που κινδύνευε από αφανισμό.
Διάσταση 33x40 εκ.
 

Χαρακτικό έργο με την μέθοδο της οξυγραφίας,τυπωμένο σε 10 αντίτυπα. Το θέμα το είναι εμπνευσμένο από τη σπάνια πανίδα στη ζούγκλα του Βόρνεο, τις πολυπληθείς τεράστιες νυχτερίδες αλλά και τον μοναδικό ρυγχοειδή πίθηκο.
Διάσταση 33x40 εκ.
 

Ψιφηδωτό έργο φτιαγμένο με άμεση ψιφωθέτηση από μάρμαρα και σμάλτα. Το έργο είναι εμπνευσμένο από την πρωτεύουσα της Υεμένης την Σαναά.
Διάσταση 80x100 εκ.
 

Χαρακτικό έργο με την τεχνική της οξυγραφίας, τα μαλακά βερνίκια και την ακουατίντα. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από τους ορυζώνες στην Ινδονησία.
Διάσταση: 30x40 εκ.
 

Χαρακτικό έγχρωμο έργο με την τεχνική της οξυγραφίας και της ακουατίντα. Το θέμα του εμπνευσμένο από την θυσία του νεροβούβαλου στο Σουλαουέσι "Sulawesi" της Ινδονησίας.
Διάσταση: 30x40 εκ.
 

Έγχρωμο χαρακτικό έργο, με την τεχνική της οξυγραφίας και της ακουατίντα, εμπνευσμένο από το δεσμό ανάμεσα στο νεροβούβαλο και τον άνθρωπο στην μακρινή Ινδονησία, στο νησί Σουλαουέσι "Sulawesi".
Διάσταση: 30x40 εκ.
 

Ψηφιδωτό έργο με ψηφίδες από μάρμαρο και σμάλτο. Το έργο είναι εμπνευσμένο από την  Χάτζαρα "Hazara" της Υεμένης.
Διάσταση: 80x100 εκ
 

Ψηφιδωτό έργο με ψηφίδες από μάρμαρο και σμάλτο και θέμα την Χαμπάμπα "Hababa" της Υεμένης.
Διάσταση: 120x100 εκ.
 

Πινγιάο, Κίνα, οξυγραφία - ακουατίντα.
Διάσταση: 24,5x34,5 εκ.
 

Βουδιστής, Κίνα, οξυγραφία και ακουατίντα.
Διάσταση: 24,5x35 εκ.

 


Τζαϊπούρ η μπλέ-πόλη, Ινδία.
Οξυγραφία και ακουατίντα.
Διάσταση: 24,5x35 εκ.
 Λουάνγκ Πραμπάνγκ "Luang Prabang".
Οξυγραφία με θέμα τους βουδιστές μοναχούς στο Λάος.
Διάσταση: 30x40 εκ.

 

  σελίδα 1 / 2 next page »